Skip to content

Stefan Fransson och Mikael Grip är redan med och arrangerar flera andra löparlopp. Men de tror att det finns plats för ett till,  och i juni är det dags för start i stafettloppet Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Andreas Åsenheim

tops Converse High All Sneakers Star amp; PnqpY

Publicerad:
Uppdaterad:

– Vi brinner för löpning och för att få folk att må bra, konstaterar Stefan Fransson.

Han och Mikael Grip står bakom det nya stafettloppet där fyra deltagare i varje lag ska springa fyra kilometer var. Banan är lagd på ett så litet område som möjligt så att det som publik ska vara lätt att följa loppet. Start och målgång är i Folkparken.

– Loppet är ganska lätt att arrangera jämfört med till exempel Stadsloppet där exempelvis gator måste stängas av. Det slipper vi här, säger Mikael Grip.Boutique I Bodyflirt Ärm Sommarklänning Utan Dam Röd fxTY1P

Tack vare en sponsor så erbjuds alla skolelever i Norrköping att delta gratis.

– Vi vill att ungarna ska släppa datorerna och komma ut och röra på sig, säger Mikael Grip.

Lagen kan vara herrlag, damlag eller mixedlag och för den som inte gillar att springa så går det alldeles utmärkt att promenera runt banan med sina vänner.

– Vi har en promenadklass och där kan laget gå de fyra kilometrarna tillsammans, säger Mikael och konstaterar att intresset för ytterligare ett lopp i Norrköping verkar finnas.Bobux Tofflor Damer Gråa Från För xp4Wqv

– Runt 100 lag har anmält sig och vi siktar på 250 lag med totalt 1000 löpare. Erfarenheten säger också att folk anmäler sig sent.

 

 

 

 tops amp; Star Converse All Sneakers High

tops Converse High All Sneakers Star amp; PnqpY tops Converse High All Sneakers Star amp; PnqpY
För Från Gråa Damer Tofflor Crocs PxqU5favnw
Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter För Lacoste Vita Sneakers Herrar Från FqwxnaBp